Actualitat

10/11/2017

Albert Sales, Manuel Lecha i Josep Maria, ponents de la taula rodona sobre exclusió social i apoderament del proper dimecres 15 de novembre

La trobada de debat i reflexió es farà el proper dimecres 15 de novembre, de 18:30h a 20h, al Museu Marítim de Barcelona

Inscripcions encara obertes a comunicacio@acollida.org

Treballar per l’apoderament de persones en risc o en situació d’exclusió social a quines incerteses professionals ens aboca? Què és apoderar en la teoria i què ho és en la pràctica? Se’n parla, d’aquesta possible contradicció, amb els equips? I amb els voluntaris? Hi ha debat professional al sí de les entitats?

Aquestes són algunes de preguntes que enmarquen el debat que la Fundació Acollida i Esperança organitza per al proper dimecres 15 de novembre, a les 18:30h, al Museu Marítim de Barcelona (Av. Drassanes, s/n). A l’espai de reflexió hi participaran els ponents Manuel Lecha, llicenciat en estudis eclesiàstics i Director de l’Àrea Social de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu; Albert Sales, politòleg, sociòleg i Assessor de la Tinença d’Alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i Josep Maria Lluch, advocat i Director adjunt de la Fundació Acollida i Esperança. I, evidentment, el debat serà obert a les intervencions del públic.

Us hi esperem!