Actualitat

23/11/2017

1 de desembre, Dia Mundial de la Sida. Reivindiquem drets!

La Fundació Acollida i Esperança celebra el Dia Mundial de la Sida amb una paradeta i un acte públic a la Plaça de la Vila de Badalona i se suma a la campanya del Comitè 1r de Desembre

Un any més, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora el Dia Mundial de la Sida, 1 de desembre de 2017. Sota el lema “VIH/SIDA una qüestió de DRETS. Pacte social JA!” enguany posem l’èmfasi en la necessitat d’incorporar la perspectiva basada en drets humans en l’abordatge social i polític de la infecció en ple segle XXI. Volem reivindicar l’equitat, la diversitat, la llibertat, la intimitat, la informació, l’autonomia, la salut i el plaer com a premisses fonamentals per lluitar contra el VIH i l’estigma relacionat.

Des de les entitats treballem per fer efectius els drets fonamentals de totes les persones, construint estratègies d’abordatge comunitari del VIH que tenen en compte la intimitat i la llibertat de totes des d’una dimensió positiva, des de la ferma convicció que les institucions i els poders públics han de preservar unes condicions necessàries de vida que ens permetin viure lliurement i que contemplin totes les realitats.

El dia 1 de desembre, la Fundació i l’Ajuntament de Badalona celebraran un petit acte a la Plaça de la Vila. Des de les 17h estarà oberta una paradeta informativa de l’entitat a la mateixa plaça i a les 19h es farà la lectura del manifest del Dia Mundial de la Sida. No hi falteu!