Actualitat

05/10/2017

Mansol Projectes aconsegueix dues insercions a l’empresa ordinària de persones amb discapacitat

A través de Mullor Serveis General, avui la Laura i l’Albert treballen de recepcionistes a jornada completa a la multinacional Tech Data

“Una feina així és difícil de trobar” o “estar de cara al públic cada dia és el que més m’agrada”. Aquests comentaris són de la Laura i l’Albert que des de principis de setembre treballen a la recepció de Tech Data, multinacional especialitzada en productes, serveis i solucions de tecnologia, amb seu a Barcelona. La seva història comença amb la recerca d’una feina estable després d’encadenar suplències o feines a precari, en el cas de la Laura, i d’acabar la carrera de bioquímica, en el de l’Albert, i constatar la manca d’opcions professionals en el seu àmbit.

La Laura explica que està molt contenta, que té un bon horari que li permet estudiar a distància i tenir els caps de setmana lliures. “És un treball càlid, afirma, perquè tractes moltes persones cada dia i les acabes coneixent i apreciant. D’aquesta manera, també, cada dia és una mica diferent”. A més a més, posa l’accent en la seva satisfacció quan es lleva per venir a treballar i en el somni de futur: poder algun dia treballar en educació infantil amb nens amb discapacitat.

Per la seva banda l’Albert recorda que va veure un anunci en una plataforma web d’ofertes de feina i, com que tenia poques opcions en el seu mercat professional, el de la bioquímica, “vaig inscriure-m’hi i Mullor em va trucar”. Amb orgull explica que Tech Data és una empresa de prop de 800 persones i que la seva feina de recepcionista dóna servei a tota aquesta gent. “El que més m’agrada és que no estàs quiet, tota l’estona estàs fent coses i quan marxo a casa no m’emporto feina i preocupacions”, afirma.

La seva tasca és gestionar trucades, servei de missatgeria interna, missatgeria externa, visites, targetes d’accés, càterings i coordinar serveis com els taxis. “La meva idea, explica, és estalviar per poder-me pagar un màster en química o biologia i ser professor d’institut”.

Mullor Serveis Generals, una empresa operativa des de 1941 amb més de 3.000 treballadors que presten diferents serveis de Facility Services és qui va contactar amb el Centre Especial de Treball Mansol Projectes. El CET té una aliança amb Mullor des de fa temps que ens ha facilitat participar amb ells en molts projectes i que ens han permès contractar personal amb discapacitat per cobrir llocs de treball de perfils molt diversos.

L’últim d’aquests projectes és el que ha finalizat amb la contractació de la Laura i l’Albert a jornada completa i amb perspectives de continuïtat.