Actualitat

02/10/2017

La Fundació Acollida i Esperança se suma a l’aturada general de país de demà 3 d’octubre

Demà, 3 d’octubre de 2017, la Fundació Acollida i Esperança se suma a l’aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia -formada per entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana- davant la repressió policial, la violència i la vulneració de drets fonamentals ocorreguts ahir arreu del país. A dins de la Fundació hi ha presents diverses sensibilitats polítiques però per sobre d’aquestes apel·lem a preservar els valors de la democràcia i els drets humans i les llibertats fonamentals -individuals i socials- que han de prevaldre per damunt de tot.

La nostra feina com a entitat del tercer sector i que treballa amb el col·lectiu de persones amb VIH/sida i exclusió social se sustenta en valors fundacionals com el respecte per la diversitat, la participació, l’equitat, la defensa dels drets de les persones i el treball per construir una societat amb cohesió social i on hi càpiga tothom.

Les cases d’acollida Can Banús i Convent dels Franciscans i el Pis d’Itaca, funcionaran amb serveis mínims. El Centre Especial de Treball, Mansol Projectes, el consultori odontològic SOPS i els serveis del Monestir de Fortià tancaran demà les seves portes i aturaran l’activitat.