Actualitat

28/08/2017

Vacances 2017

Can Banús, Convent, Itaca i SAVA celebren uns dies de trobada, activitats i relax a Olot

De l’1 al 8 d’agost. Aquestes han estat les dates d’enguany per a la setmana de vacances de la Fundació. Les tres cases (Can Banús, Convent i el pis Itaca) així com persones del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma van poder gaudir de bons dies i en general de bona temperatura. Molta gent va participar de les activitats que van proposar els equips professionals i, també com cada any, algunes persones van dormir en tendes a l’aire lliure, gaudint encara més de la natura i el temps de lleure.

Aquest any l’organització de les vacances va proposar activitats noves com el passeig en carruatge per la Fageda i la visita a l’observatori a la nit que van ser ben acollides. La visita a l’observatori va ser especialment interessant. Un astròleg va explicar la formació de les estrelles amb un vídeo i després amb unes màrfegues tots els participants de l’activitat es van estirar al prat per veure les estrelles. Pel que fa a la sortida amb carruatges, malgrat va ser una bona nova experiència, sí que hi ha haver persones que van sentir pena per la quantitat de pes que havien d’arrossegar els cavalls.

 

 

Una altra de les activitats divertides va ser la sortida a la platja d’Empúries, per segon any consecutiu. Un dia tranquil i divertit tot i que en Lyes va agafar una medusa amb les mans sense saber-ho però, per sort, va quedar tot en un ensurt i no es va fer mal. La ‘nit de talents’ va ser una activitat molt concorreguda i hi van participar, entre altres, la coral del Convent amb un repertori nou i ja com un grup més consolidat on es va notar el treball de tot l’any.

 

Han estat unes vacances molt agradables i amb l’alegria de retrovar a coneguts i amics i conèixer gent nova i després, a la tornada, tots contents per poder descansar en un llit més còmode.

En aquest enllaç teniu l’escrit que ha fet la Clara Blanco, de Can Banús, sobre la seva experiència aquest any a les vacances.