Actualitat

12/07/2017

Projecte Home Catalunya i la Fundació Acollida i Esperança, trobada de treball per explorar projectes comuns de futur

Oriol Esculies, director de Projecte Home Catalunya, visita el Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà i el Monestir de Santa Clara de Fortià

La relació entre Projecte Home Catalunya i la Fundació Acollida i Esperança ve de lluny. Per la proximitat territorial entre Montgat i Montcada i Badalona. Per una manera compartida d’enfocar l’atenció a persones amb problemes d’addicció. Per una relació entre professionals i equips molt fluida que possibilita que les persones que ho necessitin siguin ateses en una o altra entitat en funció de les seves necessitats. En definitiva, perquè fa anys que les dues entitats treballen bé i de forma coordinada.

Per explorar possibles col·laboracions i projectes estratègics de futur -especialment a les comarques gironines-, Oriol Esculies, director de Projecte Home Catalunya ha visitat el centre d’acollida Convent dels Franciscans, de la Bisbal d’Empordà, i el projecte de l’Horta de Santa Clara, al Monestir que duu el mateix nom a Fortià (Alt Empordà). L’han rebut la Laura Martínez, directora del Convent, el Josep Maria Lluch, director adjunt de l’entitat i responsable del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònona (SAVA) i Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança.