Actualitat

29/06/2017

Viure el mes de juny de manera diferent. La Setmana Cultural de Can Banús 2017

Aquest any i com ja és costum a Can Banús vam iniciar la Setmana Cultural el dia 12 de Juny. Els professionals i un grup de residents van fer dues setmanes d’activitats diferents a les habituals, un fet que ofereix un dia a dia alternatiu i de gaudi d’estiu. Enguany s’han repetit sortides que ja s’han convertit en un clàssic com la de la Platja de Tossa i el teatre nocturn a Barcelona, èxits assegurats.

Com a novetat, aquest 2017 s’ha anat a muntar a cavall a la hípica que gestiona el germà d’un dels nostres residents a Castellar del Vallès i on ens van tractar molt i molt bé. També es va fer una sortida de tot un dia al Tibidabo, recuperant així una activitat que feia dos anys que no es feia i gaudint del dia de portes obertes del parc.

Molt d’èxit també va tenir aquest any el parc aquàtic de “Illa Fantasia”, així com el cinema de dimecres més una bona orxata per berenar per acabar d’arrodonir la tarda. I l’endemà, última sortida al Museu de les Il·lusions per tancar dues setmanes molt intenses i de molta germanor.