Actualitat

20/06/2017

Trobada en el camí 2017

Itaca ha celebrat la seva trobada anual amb voluntaris, professionals i persones que viuen al pis amb una jornada lúdica a Can Banús

“Yo me lo pasé de muerte”, “Es bueno saber que estamos todos en el mismo camino, me hace sentir acompañado” o “Fue muy buena la convivencia. Nos reímos mucho”. Aquests són alguns dels testimonis dels homes i dones que viuen a les cases d’acollida i pisos d’inserció de la Fundació Acollida i Esperança i que el dissabte passat van participar a la Trobada en el Camí 2017, la cita anual d’Itaca.

Per segon any consecutiu la reunió es va fer a Can Banús on es va celebrar un partit de futbol, malgrat la forta calor, i un dinar de germanor que es va improvisar a l’entrada de la casa que era un dels punts més frescos.

La valoració de les persones que hi van participar són molt positives perquè és un dia lúdic, de trobades i retrobades i amb molt bon ambient.

Alguns altres testimonis expliquen que “Me gustó, fue un día especial, porque se juntaron personas de muchos sitios y está bien conocernos antes de las colonias”, o “vi a personas que hacía tiempo que no veía. Me gusta ir a Can Banús…es un sitio que me gusta” o fins i tot propostes com aquesta: “Pienso que podríamos hacer una cada tres meses y juntarnos todos y hacer salidas culturales.”