Actualitat

04/05/2017

Tornen ‘Les nits del Barri del Convent’

Per segon any, 4 de les 5 actuacions del cicle es faran al Claustre del Convent dels Franciscans

Per segon any consecutiu, el Claustre del Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà serà l’escenari de la majoria d’espectacles d’aquest cicle de cafè-teatre que es fa al municipi. Impulsat per l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Convent, l’Associació Gironina de Teatre i l’Ajuntament de la Bisbal en col·laboració amb la Fundació Acollida i Esperança per la cessió de l’espai, ‘Les nits del Barri del Convent’ són una oportunitat per gaudir d’espectacles de clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, perfomance, noves tendències, etc. Durant 5 dijous, els mesos de maig, juny i juliol, es podrà gaudir de la programació següent:

Claret Clown, “La Teoria del Riure”
Dijous, 11 de Maig a les 21:30h al Convent dels Franciscans
Obertura de portes a les 20:00h

El senyor Paparinassa és un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure. El seu objectiu: demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem.

Carlo-Mô & Mr. Di, “aWish”
Dijous, 25 de Maig a les 21:30h al Convent dels Franciscans
Obertura de portes a les 20:00h

Un somni, un desig, l’espera, l’avorriment. L’oportunitat truca a la porta, el timbre desperta i espanta, porta noves sorpreses, pors i l’energia necessària per adonar-se que els desitjos no s’han de buscar fora, potser es troben en un mateix, en el propi ésser. En la tragèdia es troba l’èxit, la festa, l’alegria de viure. La història de dos pallassos.

Aérea Teatro, “De todas las bellas, las más bellotas”
Dijous, 8 de Juny a les 21:30h al Convent dels Franciscans
Obertura de portes a les 20:00h

Les Bellotas són aquestes tres dones en brut que vénen a expressar amb la seva música el que els inquieta de la vida, amb la senzilla intenció de canviar el món. Per primera vegada després de tantes portes colpejades, aconsegueixen presentar les seves cançons i juntament amb el públic celebrar la seva estrena amb una Gran Festa.

Juan Callate, “Mr. Kebab”
Dijous, 22 de Juny a les 21:30h al Convent dels Franciscans
Obertura de portes a les 20:00h

“Mr. Kebab”, un espectacle dirigit i interpretat per Juancallate que barreja humor absurd, surrealisme, anti-màgia, dadaisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un divertimento enginyós, delirant i “bastant irreverent” on al final el personatge s’afarta del públic, se’n va del teatre i diu: aquí us quedeu!

Vivir del bolo, “Cuento de un hombre que huye”
Dijous, 06 de Juliol a les 21:30h a la Piscina Municipal
Obertura de portes a les 20:00h

Fugir i tornar a fugir i tornar a fugir i tornar a fugir fins que ja, no es pot escapar més. “Cuento de un hombre que huye” és un espectacle poètic i musical que narra l’improvisat viatge pel món d’un home inconforme.

Aquesta magnífica programació teatral, pel que fa a la casa d’acollida, significa obrir les portes a tots els veïns i veïns del barri i del poble, donar a conèixer la tasca d’acció social que fem des de 2003 en aquest servei i oferir a les persones que hi viuen activitats de lleure que els resulten molt i molt gratificants.