Actualitat

25/04/2017

La Fundació Acollida i Esperança participa per primer any a la Fira de Sant Jordi de Francesc Layret a Badalona

Gran afluència de públic i de participants a les paradetes situades a la carretera

La ciutadania de Badalona va tornar a mostrar el seu gust per la cultura i la tradició popular aquest cap de setmana sortint als carrers per participar en les activitats programades per celebrar la diada de Sant Jordi d’aquest diumenge 23. Els carrers de la ciutat es van omplir de llibres i roses i la Fundació Acollida i Esperança va participar de la festa per primer cop amb una parada al carrer Francesc Layret, al costat d’altres entitats sense afany de lucre de la ciutat. S’hi van poder trobar roses de feltre, punts de llibre, galetes i llibres i durant tot el dia hi va haver presència d’usuaris de Can Banus i de l’equip professional de la casa. Per torns, vam fer presència a la ciutat des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

La diada de Sant Jordi ha estat la més concorreguda dels darrers anys. Des de la plaça de Pompeu Fabra fins al carrer Eduard Flo una setantena de paradetes de llibreters, floristes, forns, pastisseries, entitats i grups polítics van aplegar-se per omplir d’activitats el carrer i fomentar un ambient festiu i familiar.