Actualitat

10/03/2017

Segona edició del curs de cuina bàsica per a residents del Convent

IMG_1859

Les persones que viuen a la Bisbal i que estan a punt de sortir del recurs per viure pel seu compte participen en un curs de cuina per saber preparar àpats sans i fàcils

Ajudar-los amb una de les coses del dia a dia més habituals: fer-se el dinar. Aquest és l’objectiu de la segona edició del curs de cuina que un grup de residents del Convent segueixen des de fa uns dies a les mateixes instal·lacions de la casa. Tots ells són homes i dones que, o bé ja tenen data per independitzar-se, deixar el recurs i començar una vida autònoma, o bé l’equip valora que ho poden fer en un temps proper. I per això, una de les coses bàsiques que els cal és tenir uns mínims coneixement de cuina per poder-se preparar els àpats i fer-ho de manera segura i saludable.

IMG_1754

IMG_1737

Persones com l’Angel, la Rocío, el Juan o l’Eva, entre d’altres,  aprenen receptes i tècniques de cuina bàsiques per ajudar-los a fer aquesta passa tant important a dins del seu itinerari vital, deixar un centre d’acollida com el Convent dels Franciscans i començar a viure de manera autònoma. Aquest any s’han atrevit fins i tot a aprendre a fer sushi, tot un repte!

IMG_1867