Actualitat

23/03/2017

La Fundació i Mercadona signen un conveni de donació i lliurament d’aliments per a la cuina del Convent de la Bisbal

IMG-20170323-WA0000

El dia 23 de març s’ha fet la primera entrega d’aliments al Convent. Aquesta notícia, la de la signatura d’un convenció de donació entre la Fundació Acollida i Esperança i Mercadona, permet que a partir d’avui i diàriament una furgoneta provinent del supermercat de la Bisbal d’Empordà faci entrega de tots aquells aliments que no pot vendre i que ha decidit donar al centre mitjançant l’acord de col·laboració.

Tot els aliments rebuts estan en perfecte estat de conservació però per estètica o bé per estratègia comercial no es poden posar a la venta. A més de productes d’alimentació també es farà donació d’excedents de productes d’higiene personal i de neteja de la llar.

2017-03-23 10.24.56

Aquest conveni no és l’únic que la Fundació signa amb l’empresa Mercadona. Des del juliol del 2015, Can Banús de Badalona també rep diàriament aliments del supermercat que hi ha al barri de Bufalà.