Actualitat

27/02/2017

Carnaval 2017 a Can Banús

IMG_0599

La celebració de Carnaval a la casa d’acollida de Can Banús enguany ha estat una mica diferent. Durant tota la setmana, el rei Carnestoltes va manar com anar vestits: amb un mocador al cap, amb una sabata de cada color, amb la cara pintada…

I quan va arribar el cap de setmana, l’activitat es va concentrar el diumenge amb una gimcana de proves distribuïda pel jardí de la finca. La primera: pintar-se la cara en forma de papallona; la segona: endevinar tres personatges famosos que van disfressats; la tercera: disfressar-se com a mínim amb 3 elements i fer que un educador encerti de què anaven i, per últim, fer retallables.

El premi de la gimcana va ser una cistella amb menjar propi de carnaval pel berenar sopar del vespre.

IMG_0600

IMG_0598

IMG_0596

IMG_0595

Més tard també es va fer el concurs de disfresses, amb tres premis de targetes regal d’una gran superfície.

Per acabar ballaruca al menjador i a sopar!!!

IMG_0594