Actualitat

11/01/2017

Nadal al Convent

IMG_1533

Les festes de Nadal també s’han celebrat al Convent dels Franciscans amb tots els ets i uts

Totes les dates assenyalades al calendari nadalenc s’han celebrat al Convent amb àpats especials i llargues sobretaules de conversa. Com és tradició, el 25 de desembre, el dia de Nadal, el tió del Convent va cagar regals i es va fer un concert amb el grup de coral del Convent. L’endemà, 26, dia de Sant Esteve van veure cantar el Cor Carreras Dagas de la Bisbal. El dia 30, un grup del Convent va anar al karaoke però com que estava tancat, al final la sortida va ser a l’Absenta Cafè, un bar del poble.

IMG_1518

IMG_1548

IMG_1555

I per acabar bé l’any, per fer net del 2016, el 31 de desembre van fer una llista de coses positives i coses negatives i van cremar-les fent un ritual tot esperant les campanades.

IMG_1632

IMG_1626

El primer dia de l’any vam sortir a celebrar que començava el 2017 fent un aperitiu a un bar. Per acabar, el dia 5 de gener vam assistir a la cavalcada de Reis de la Bisbal on hi havia molta gent i nens amb fanalets. L’endemà, el Reis van portar al Convent un cobrellit i un tassa a cada resident amb una frase emotiva i personalitzada per part de l’equip.