Actualitat

27/01/2017

La Fundació obre el seu quart pis del SAVA a Badalona

074

El pis es troba al carrer Baldomer Solà i acull 3 persones que hi viuen des de fa algunes setmanes

Bones notícies al Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma, el SAVA, que creix i es consolida amb l’obertura del que és el 4t pis a la ciutat de Badalona. Ampliar en tres el número de places d’aquest servei de monitoratge i acompanyament a la vida autònoma de persones que han passat per als centres o recursos de l’entitat és clau per poder oferir a més residents aquest suport cap a una vida més independent.

Les 3 persones que han anat a viure al pis de Baldomer Solà precedeixen de Can Banús però prefereixen romandre en l’anonimat i no sortir en fotos. Així doncs, el SAVA a Badalona ja té 12 places repartides en 4 pisos. Durant l’any 2016 (que hi havia 9 places) van beneficiar-se 14 persones (12 homes i 2 dones) d’aquests pisos.

077

Actualment el SAVA disposa de 8 pisos d’autonomia (4 a Badalona, 2 a Barcelona, 1 a Esparreguera i 1 a la Bisbal d’Empordà) que en total sumen 23 places. A llarg del 2016, 36 persones (25 homes i 11 dones) han pogut viure en algun d’aquests pisos sumant un total de 6.496 estades amb un total d’ocupació del 89% (calculat sobre una mitjana de 20 places).

Aquest any la Fundació vol posar en marxa un segon pis a la Bisbal d’Empordà i un altre a Badalona-Barcelona ja que l’habitatge és una de les demandes principals que fan la majoria de les persones que són acompanyades des del SAVA.