Actualitat

19/12/2016

Més de 400 persones omplen l’església de Sant Josep en el Concert de Nadal de la Coral Espígol

img_9230

Un any més, la cita anual de la Fundació referma la solidaritat, el compromís i la defensa dels drets de les persones que viuen amb el VIH/Sida i pateixen exclusió social

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i els tinents d’alcalde, Oriol Lladó i Francesc Ribot, assisteixen a l’acte per donar suport a la tasca que l’entitat badalonina realitza a la ciutat des de fa més de 20 anys

Més de 400 persones. Enguany el concert de Nadal de la Fundació ha batut de nou el rècord de públic. L’església de Sant Josep es va omplir de persones que van voler participar de la festa nadalenca de l’entitat i escoltar el concert de la Coral Espígol. A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el 1r tinent d’alcalde, Oriol Lladó i el 5è tinent d’alcalde, Francesc Ribot. Paraules com solidaritat, drets, exclusió social, dignitat o vih/sida van ressonar als parlament que van adreçar Josep Costa, president de l’entitat i Dolors Sabater.

img_9237

La Coral Espígol ha estat enguany la formació triada per al concert celebrat ahir a Sant Josep. Aquesta formació, amb 37 anys d’història, ha realitzat nombrosos concerts, sobretot a Catalunya, però també ha fet diversos intercanvis amb corals estrangeres i d’altres autonomies de l’estat espanyol. El seu repertori, de més de quatre-centes obres, inclou composicions d’estils i d’èpoques molt diverses, des del Renaixement fins a la música contemporània, passant pel jazz i obres de grans compositors amb acompanyament orquestral.

Quim Manyós, n’és el director i ahir a Badalona també van ser protagonistes els cantants solistes Olga Miracle, soprano, Queralt Sales, contralt, Jorge Jasso, tenor i Xavier Sans, baix i els músics Oscar Vilaprinyó, violí, Gabi Vintró, violí, Joan Ignasi Ferrer, viola, Esther Vila, violoncel i Marc Garcia, orgue.

fullsizerender-4

img_9240

El repertori del concert a benefici de la Fundació va estar format per: Jesus bleibet Cantata BWV 147, de J. S. Bach; Magnificat RV 610, d’A. Vivaldi; Laudate dominum Vesperae solenne de confessore KV 339, de W. A. Mozart; Missa brevis KV 49, de W. A. Mozart, Inter natos mulierum KV 72, de W. A. Mozart i Ave verum KV 618, també de W. A. Mozart.

fullsizerender-3

Un any més, aquest concert de Nadal ha significat un punt de trobada important per a l’entitat, no només pel que fa a la nostra tasca de sensibilització i de lluita contra l’estigma del VIH/Sida i la pobresa i l’exclusió social, sinó també per esdevenir un espai d’amistat i emoció per a les persones vinculades d’una o altra manera a l’entitat.

img_9228

img_9232