Actualitat

15/12/2016

’Estigma o estima, tu decideixes’ | Concert solidari de Nadal de la Fundació amb la Coral Espígol

cartell_xxss

El diumenge 18 de desembre, a les 18h, a la Parròquia de Sant Josep de Badalona us esperem, un any més, al concert solidari de Nadal

La Coral Espígol és enguany qui protagonitzarà el concert de Nadal que anualment organitza la Fundació Acollida i Esperança durant el mes de desembre. Així doncs, diumenge dia 18 de desembre, a les 18h, a la Parròquia de Sant Josep (C/ Enric Borràs, 69, Badalona) es podrà gaudir d’un temps de reflexió, música i trobada al voltant de les dates nadalenques.

Sota el lema anual del Comitè Primer de Desembre, la Plataforma Unitària d’ONG-Sida de Catalunya, ‘Estigma o estima, Tu decideixes’ la Fundació ha organitzat aquest concert benèfic amb un triple objectiu: fer-se present a la ciutat de Badalona i a l’Àrea Metropolitana; ser punt de trobada de la base social de l’entitat en el marc de les festes de Nadal i recaptar fons pel manteniment dels serveis.

Sota la direcció de Quim Manyós, la Coral Espígol oferirà un repertori amb peces de clàssics com Bach, Vivaldi i Mozart amb Olga Miracle, soprano, Queralt Sales, contralt, Jorge Jasso, tenor i Xavier Sans, baix.

coral-espigol-2016-inici

Hi ha prevista venda anticipada d’entrades a Can Banús, en horari de 9h a 18h, des d’avui i fins al dia de concert. Els 10 euros de l’entrada seran donatiu per a l’entitat.