Actualitat

14/12/2016

Conscienciar joves sobre consum de drogues i VIH/sida. Xerrades amb alumnes de l’INS la Bisbal

img-20161209-wa0006

Un grup d’usuaris i treballadors del Convent dels Franciscans van fer una xerrada amb alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i de 1r i 2n d’Integració Social per donar testimoni i resoldre les preguntes dels joves

El dia 1 de desembre és el Dia Mundia de la Sida. I a l’INS la Bisbal van voler aprofitar aquesta data tan significada per fer coincidir la xerrada de conscienciació que cada any fan residents i professional del Convent de la Bisbal. Els joves de l’INS de 1r i 2n de batxillerat van poder escoltar el Pere Fortuny, l’Olga Garrido, el Javi Garcia –que viuen al Convent– i la Vanessa Lanzas i el Jesús González – que hi treballen–. La trobada va servir per parlar de la malaltia, per conscienciar sobre els riscos de consumir drogues i per donar testimoni que, amb esforç i valentia, es pot deixar enrere una addicció.
Els mateixos alumnes de l’institut han redactat una notícia pel web del centre educatiu. La podeu consultar en aquest enllaç.

iesbisbal

Per altra banda, dimarts 13 de desembre, de nou l’Olga Garrido, el Javi Garcia i el Jesús González van conversar amb alumnes de 1r i 2n d’Integració Social per explicar què és la Fundació, els recursos i serveis que funcionen i la història vital dels tres ponents.

img-20161209-wa0005

Aquestes són dues activitats que valorem molt des de l’entitat per l’impacte que tenen sobre els joves i per l’opció que tenen els nostres usuaris d’explicar la seva història i ser escoltats.