Actualitat

08/11/2016

Castanyada al barri del Convent, a la Bisbal d’Empordà

20161105_113825

Dissabte dia 6 de novembre l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent, a la Bisbal d’Empordà, va organitzar un matí d’activitats per tal de celebrar la Castanyada al barri. Des de l’associació se’ns va convidar al Centre d’Acollida Convent dels Franciscans a col·laborar en l’acte proposant un taller de braçalets pels més petits, i nosaltres vam acceptar encantats de poder sumar energies.

L’Olga, en Rafel Ramon, en Juli, en Chema i la Isabel van poder compartir unes hores amb un bon nombre de nens i nenes que s’acostaven atrets pels fils de colors i la seva traça ensenyant a fer braçalets. A part del nostre taller, hi havia un taller de maquillatge, un taller de fang i un altre de pasta de dents natural. Un grup de persones s’encarregaven de coure les castanyes, es van explicar contes i no hi va faltar la música en directe.

20161105_103135

20161105_104748

Al final del matí es va aprofitar per fer una assemblea de barri. Aquesta és una d’aquelles ocasions en què els residents del Convent comparteixen experiències amb la comunitat, normalitzant la seva presència en les activitats de la ciutat.