Actualitat

10/09/2016

Itaca rep el suport de la Fundació Bancària “la Caixa” dins del programa ‘Habitatge temporals d’inclusió social 2016′

img_4041

La Fundació Acollida i Esperança i la Fundació Bancària “la Caixa” signen un conveni de col·laboració que comporta un ajut de 21.000€  per l’impuls d’aquest pis d’inclusió situat a Barcelona

La Fundació Bancària “la Caixa” ha triat el projecte del pis d’inclusió Itaca per a la concessió d’un ajut extraordinari de 21.000 euros, una aportació econòmica que s’emmarca en la Convocatòria d’Habitatges Temporals d’Inclusió Social 2016 que fa l’entitat bancària per a donar suport a centres, establiments o serveis adreçats a persones que surten de l’exclusió social.

img_4057

img_4047

L’1 de setembre de 2016 es va signar aquest conveni de col•laboració que és una excel·lent notícia, tant per al pis com per a la Fundació, perquè permetrà treballar de cara al futur comptant amb aquest suport econòmic. En l’actualitat Itaca dóna acollida a 8 persones, amb atenció continuada les 24 hores gràcies a un equip de 2 professionals i un grup nombrós de voluntaris.