Actualitat

04/07/2016

La Setmana Cultural d’estiu porta usuaris i professionals de Can Banús a llocs com Tossa de Mar, Tarragona i el Teatre del Liceu

IMG-20160620-WA0010

La rutina d’activitats de casa es deixa de banda per un dies per realizar sortides i visites lúdiques i culturals

Com cada any per aquestes dates, Can Banús ha dut a terme de nou la Setmana Cultural d’estiu, una setmana on els tallers diaris es substitueixen per activitats lúdiques i culturals amb l’objectiu de fer ùnt d’inflexió en la rutina i el dia a dia de les persones que viuen al centre. D’aquesta manera, residents i treballadors han pogut gaudir d’una vista guiada al Teatre del Liceu, on van poder veure algunes de les seves instal·lacions i rebre explicacions sobre la seva història i importància musical i operística des del segle passat fins avui. Per altra banda vam repetir visita a la ciutat de Tarragona, gaudint d’un trajecte en tren per la ciutat i seguint els comentaris del guia turístic d’aquest vehicle. La ruta es va aturar en aquells punts més emblemàtics de la ciutat romana. La jornada a Tarragona va acabar en una de les platges que envolten la ciutat i que va permetre un bon moment refrescant de bany al mar.

DSC07312

DSC07314

DSC07383

Uns dies més tard també van tornar a les piscines del Bosc Tancat de Cerdanyola, on van poder gaudir d’un dia d’estiu ben complet amb una gran barbacoa inclosa. Tossa de Mar, amb el seu castell, la ruta del tren turístic i la platja i el sol, també han estat una de les sortides destacades de benvinguda a l’estiu. De la mateixa maner es va dur a terme, de nou, la sortida a prendre una orxata fresca a Badalona per pal·liar els efectes de la calor de l’estiu.

DSC07389

DSC07347

A més a més, aquest any s’ha tornat a innovar amb una sortida nocturna al teatre, on els riures van ser els protagonistes de la nit gràcies a un espectacle de monòlegs improvisats.

IMG-20160615-WA0005