Actualitat

28/06/2016

La Pilar i l’Antonio s’han independitzat i comencen una nova vida

PiliAntonio

Després de molts mesos de cerca han llogat un pis al seu nom a on es van mudar el 10 de juny

La Pilar Tomás i l’Antonio Román es van conèixer quan van coincidir al pis de SAVA del carrer Bailèn, a Badalona. Ella treballa a Mansol Projectes -el Centre Especial de Treball de la Fundació-  i ell provenia del pis d’inclusió Itaca. Amb el temps van formar parella i van començar a somiar en arribar junts a la plena autonomia. Van iniciar un pla d’estalvi amb aquest objectiu i al desembre passat van posar fil a la agulla a la recerca activa d’habitatge.

Per una banda, es van a inscriure a la Oficina Local d’Habitatge de Badalona demanant un pis de lloguer. Per l’altra, van iniciar una recerca per la xarxa de agències immobiliàries de Badalona i també per Internet.

Després de mesos d’intensa recerca, els seus esforços van donar fruits i van trobar un pis al carrer del Dr. Modrego a Badalona, on es van mudar el dia 10 de juny. El pis és ampli i assolellat i el van deixar molt maco abans de fer la mudança, ja que amb l’ajuda d’amics i professionals del SAVA, el van pintar i netejar a fons.

Ens alegrem molt d’aquest important pas i des d’aquí, els desitgem la millor de les sorts en aquesta nova etapa de la seva vida.