Actualitat

02/06/2016

La Marisa i el Llorenç expliquen Can Banús a la jornada de portes obertes

DSCF0438

Una trentena de persones van visitar la casa i el jardí i van participar en una classe de ioga i estiraments

Les Festes del Barri de Bufalà, organitzades cada any de l’Associació de Veïns, ha comptat enguany amb una nova activitat: una jornada de portes obertes de Can Banús, la casa d’acollida que la Fundació Acollida i Esperança té oberta al carrer Muntaner des de 1996. Malgrat que ja fa 20 anys que l’entitat té la seu a Badalona i va posar en marxa aquest servei d’acollida i acompanyament a persones que pateixen exclusió social i VIH/sida, Can Banús no és massa conegut entre els veïns del barri i de la ciutat, i encara menys la seves instal·lacions i el magnífic jardí que l’envolta. D’aquí va sorgir la idea de fer una jornada de portes obertes: donar a conèixer l’entitat, que els veïns del barri coneguin i puguin visitar els espais i consolidar el vincle de l’entitat amb l’associació de veïns del barri.

DSCF0444

DSCF0454

DSCF0452

Dissabte 28 de maig es va fer l’activitat de portes obert d’11 a 14h. En Llorenc i la Marisa, dues de les persones que viuen a Can Banús, van explicar als visitants com és viure-hi i què s’hi fa. Al punt dle migdia es va celebrar també una classe de ioga i relaxació als jardins i es va poder conèixer l’artesania que es fa als tallers de la casa.

DSCF0436