Actualitat

07/06/2016

La fam no fa vacances

IMG_0852

Un cop més el Convent ha participat en la Gran Recapte d’Aliments organitzada per Banc d’Aliments de Girona, La fam no fa vacances

Catorze voluntaris entre residents, exresidents, voluntaris i treballadors del Convent han aconseguit recollir 806,5 Kg. d’aliments al supermercat Condis de la Bisbal d’Empordà. La recollida va començar el divendres 3 de juny a les 3 de la tarda i va finalitzar el dissabte 4 a les 9 del vespre. Els voluntaris es van organitzar per torns i eren els encarregats d’informar als clients del supermercat de com podien col·laborar, de classificar els aliments i de fer un registre de la quantitat i tipus d’aliments que s’anaven recollint. No és de les vegades que més aliments s’ha aconseguit però sí que ha millorat el tipus d’aliments, més adequat a les dietes dels residents i de més fàcil elaboració.

IMG_0858

És una jornada que els residents viuen amb molta il·lusió i que esperen amb ganes. Molts expressen les seves ganes d’ajudar (sobretot d’exresidents), d’altres expliquen anècdotes de clients molt generosos i d’altres els agrada parlar amb la gent del poble. Quan a l’entitat, participar en la Gran Recapte d’Aliments suposa una gran estalvi en la despesa destinada a alimentació i una manera de donar visibilitat a l’entitat i les persones que hi formen part.