Actualitat

22/06/2016

La direcció de l’entitat presenta la memòria i el compte de resultats 2015 als treballadors

IMG_8903

Els equips professionals de Can Banús i Convent, les dues cases d’acollida, s’han reunit amb la direcció general de l’entitat per parlar sobre el compte de resultats del 2015 i la nova memòria anual de la Fundació

Primer va ser Can Banús i aquesta setmana ha estat el Convent però els treballadors dels dos serveis més grans de la Fundació Acollida i Esperança han rebut les explicacions de primera mà de la direcció de l’entitat pel que fa al tancament del compte de resultats del 2015 i la memòria anual. Per una banda, Mijail Acosta -director general-, Carles Pàramo -gerent- i Josep Maria Lluch -adjunt a la direcció- han explicat amb detall els ingressos i les despeses que ha tingut l’entitat, a què s’han dedicat els diners per partides i cada casa o servei quant ha gastat del total. Es tracta de compartir tota la informació econòmica de l’entitat tenint en compte que els darrers anys de la crisi han estat durs per a la tresoreria i les finances de la Fundació i que els treballadors -amb la bona gestió dels recursos- han contribuit a reduir despeses supèrflues i cal agrair-ho.

IMG_8905

També es va presentar la memòria 2015 de la Fundació Acollida i Esperança que recull tota l’activitat que s’ha fet als centres i algunes dades rellevants com que durant el 2015 hem atès 835 persones, un 44% més que l’any anterior, que hem ofert 26.561 atencions persona/dia als centres d’acollida i pisos d’inclusió i que el SOPS, el Servei Odontològic per a Pacients Socials, ha fet 1.060 visites, aconseguint un rècord d’activitat.

portada

La memòria recull la contribució a la lluita contra l’exclusió social de la Fundació Acollida i Esperança i també què hem aportat als homes i les dones que viuen alscentres d’acollida. La podeu llegir sencera i us la podeu descarregar en aquest enllaç.