Actualitat

21/06/2016

Jam Session i concert de final de curs del taller de musicoteràpia amb els residents del Convent dels Franciscans

IMG_1040

El musicoterapeuta Raúl Hernández convida els homes i dones que viuen al Convent a la comunitat terapèutica de Font Picant a la Cellera de Ter

El passat 17 de juny el musicoterapeuta Raúl Hernández, amic i conegut de la Fundació, ens va invitar a la comunitat terapèutica de Font Picant a la Cellera de Ter. El motiu era la Jam Session, performances i el concert de final de curs del taller de musicoteràpia que realitzen els residents d’aquesta comunitat, aquest any oberta als nois i noies del Convent que hi van voler participar.

IMG_1096

Previ a la trobada del 17 de juny, ens va oferir un taller de percussió al Convent obert a tots els residents per tal de conèixer com és una sessió de musicoteràpia i engrescar-nos a anar a participar de la seva vetllada. Va ser una experiència motivadora i novedosa per a les persones que viuen al Convent així com una oportunitat de coneixe’ns entre diferents entitats i fer coses en comú.

IMG_0885

IMG_0918

Segons l’Antonio i en Juanma una experiència a repetir, bons moments per a conèixer altres persones i formes de fer, tenen ganes de tornar-hi, això si, a l’estiu que allà dalt sembla que ha de fer molt fred a l’hivern!