Actualitat

14/05/2016

Nit de cafè-teatre al Claustre del Convent

IMG_0612

Black & Blue actuen a la casa amb un espectacle que forma part del cicle Nits al Barri del Convent

Nit de cafès i riures, la del dia 12 de maig al Convent. El claustre del convent va acollir l’actuació de la companyia Black & Blue dins del cicle de cinc espectacles de petit format que porta per nom Nits al Barri del Convent. Aquesta activitat està proposada i organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Convent, l’Ajuntament de la Bisbal, l’Associació Gironina de Teatre i la Fundació Acollida i Esperança. Dues actuacions es representaran en el Claustre del Convent i tres a la Piscina Municipal de la Bisbal.

IMG_0603

IMG_20160512_220435

Els residents, treballadors, veïns del Convent i representants de l’Ajuntament, prop d’un centenar de públic, van gaudir d’una gran vetllada que va consistir en una primera part amb servei de cafè-bar on els assistents van degustar montaditos, tapes i tè marroquí elaborat per veïns del barri. Tot seguit es va donar pas a l’actuació. Un dels convidats no esperats va ser la pluja, aquesta però, no va impedir que l’espectacle es dues a terme. Es va poder improvisar un tendal per cobrir la zona de l’escenari i les taules del cafe-bar es van distribuir al voltant del claustre sota cobert. La propera cita està prevista per el dia el 26 de maig amb l’espectacle Cosins de Tarzan.

IMG_0587

IMG_0578