Actualitat

26/05/2016

Dissabte 28 de maig: Portes obertes a Can Banús

FAE_canbanus_009

La casa d’acollida de Can Banús organitza un matí de portes obertes per donar a conèixer l’entitat en el marc de les Festes del Barri de Bufalà

Dissabte 28 de maig, d’11 a 13h, es podrà visitar la casa d’acollida de Can Banús. L’entitat ha decidit enguany participar per primera vegada al programa d’activitats de les Festes del Barri de Bufalà organitzades per l’Associació de Veïns de Bufalà i ho fa amb una jornada de portes obertes de la casa en la qual es podrà visitar i conèixer la història passada de la masia de Can Banús, el procés de reconversió i reconstrucció que va dur a terme la Fundació Acollida i Esperança als anys 90, així com el funcionament actual a la casa d’acollida per a persones amb VIH/sida i exclusió social. Durant la visita, que faran treballadors i usuaris del centre, també es podran conèixer els jardins de la finca que ofereixen un espai de natura i calma a la família de Can Banús.

FAE_canbanus_045

FAE_canbanus_013

A més a més, el mateix dissabte al matí, a les 12h, es farà al jardí un taller de relaxació i respiracions per millorar les capacitats de connexió amb un mateix i desconnexió exterior.