Actualitat

05/04/2016

Intercanvi de tallers i manualitats entre residents del Convent i joves de 1r d’ESO de la Bisbal

IMG_0283

Uns han ensenyat a fer polseres i ulls de Déu i els altres portafotos i figures amb plastelina

El millor d’aquesta activitat duta a terme pel Convent dels Franciscans és veure-a en fotos. Un grup de residents de la casa han fet un intercanvi de tallers amb un grup de nois de 1r d’ESO de les Escoles Velles de la Bisbal d’Empordà.

IMG_0285

IMG_0799 (2)

IMG_0818

IMG_0281

L’Eric, l’Alex, la Fadwa, el Rubén, l’Andie, i 3 noies més van ensenyar els residents a fer portafotos i figures de plastelina i, per la seva part, els residents van ensenyar a fer polseres i ulls de Déu. Una trobada més que obre les portes del Convent a joves del municipi i que serveix per donar a conèixer les persones que hi viuen.

IMG_0817