Actualitat

04/04/2016

Entrevista a Olegario Argumosa Marcano, resident a Can Banús

DSCF0270

Fa de recepcionista a Can Banús i ho fa de manera professional. La feina d’Olegario Argumosa Marcano (Los Corrales de Buelna, Cantabria, 1960) és precisament de recepcionista en un centre d’investigació de Barcelona però ara actualment està de baixa.

Es recupera a Can Banús d’una infecció pulmonar molt greu que no remetia amb els antibiòtics i que l’havia deixat físicament molt tocat. Des de l’Hospital de la Vall d’Hebron el van derivar el mes de novembre passat a Can Banús per recuperar-se i que així pugui tornar a la feina.

DSCF0263

DSCF0265ok

L’Olegario és un exemple d’un nou perfil d’usuaris de les cases d’acollida de la Fundació. Una persona sola, amb una discapacitat, sense una xarxa familiar de suport que malgrat que sovint fins i tot tenen feina quan es troben amb un entrebanc, per exemple, de salut, tenen moltes dificultats per tirar endavant.

Ell explica que fins ara s’havia anat defensant sol però cada vegada li és més complicat. ‘La meva idea és tornar a treballar el més aviat possible i, si pot ser, tenir un lloc en un dels pisos de la Fundació. A la meva feina estan esperant que em reincorpori tan aviat com pugui.’

DSCF0266ok