Actualitat

20/03/2016

Vols ser independent? Vols anar a viure sol? El Convent dels Franciscans organitza nous tallers sobre aprendre a cuinar i ioga per sentir-se bé

IMG_0040

Des de el mes de febrer s’ha iniciat un curs de cuina per a aprendre a fer diferents plats bàsics per a residents que estan en procès d’independitzar-se i que puguin adquirir habilitats i coneixements bàsics sobre la cuina. Hi ha dos grups de tres residents cada grup i el temari consta de 7 sessions on s’apren a cuinar carn, fer caldos, coure verdures, pasta, etc…

IMG_0038 (2)

IMG_0213

Un cop finalitzat el curs es farà una valoració i la idea és continuar amb més grups. Sorgeix la necessitat de fer aquest curs, ja que al poble no s’oferta cap i hem detectat mancances en aquesta área de persones que marxen del Convent directament a un pis i no sabem com fer-se els àpats de manera saludable.

IMG_0264

Per altra banda, també des de fa ja uns mesos, i per la demanda dels residents s’ha començat a fer ioga una hora setmanal, els dijous de 10 a 11 h, amb un grup de 9 persones. A part es continua oferint 15 min diaris de raja ioga i hatha ioga en cadira per aquells usuaris que ho vulguin.

IMG_0265