Actualitat

17/03/2016

Neu a Bagà, xocolata amb xurros i muntar a cavall, activitats de la setmana cultural d’hivern de Can Banús

DSC07183 (2)_retallada

Aquestes propostes serveixen per trencar la rutina i gaudir de la natura i les activitats lúdiques també a l’hivern

Aquest any, com a novetat a la Setmana d’Activitats d’hivern, hem inclòs en la nostra programació tres models de sortida diferents: una de tot el dia, una de matí i una de tarda.

La sortida de tot el dia va ser al Pirineu, per tocar la neu i gaudir d’un dia de muntanya i de natura. Vam arribar a Bagà un matí assoleiat i vam gaudir d’un paisatge esplèndid i tranquil, vam aprofitar per jugar amb la neu i baixar amb els trineus per les grans baixades. De tornada, vam anar a prendre alguna cosa al centre del poble de Bagà tots junts.

20160223_135023 (2)

DSC07180 (2)

20160223_135617 (2)

La sortida de tarda va ser una xocolatada amb xurros a una xurreria típica de Badalona. Va ser una tarda força entretinguda i que va servir per trobar-nos en un espai més relaxat i lúdic, al mateix temps que gaudíem d’uns xurros i una xocolata exquisits.

La sortida del matí va ser a la Hípica Castellar, un centre d’equitació especialitzat que ens va permetre gaudir d’una passejada pel bosc, amb l’opció de fer-ho a cavall -els que podien fer-ho- o en carruatge. Va ser molt divertit i enriquidor passar el matí envoltat de natura i d’animals tant receptius com son els cavalls.

DSC07249 (2)

DSC07207 (2)bis

DSC07241 (2)

En conjunt, l’equip educatiu de Can Banús valora com sempre que aquesta setmana cultural ha estat molt profitosa pel fet de trencar amb la dinàmica del curs, permetent així l’oportunitat d’agafar una mica d’aire fresc respecte de les activitats quotidianes del dia a dia.

DSC07208 (2)

DSC07243 (2)