Actualitat

18/03/2016

El servei odontològic SOPS creix molt amb la crisi i atén més de 400 pacients el 2015

signatura conveni

La Fundació i Benestar Social de la Diputació de Barcelona signen un conveni d’un any per un import de 10.000 euros per incrementar encara més la capacitat d’atenció del servei

SOPS, el Servei Odontològic per a Pacients Socials, ha arribat durant el 2015 al seu màxim de pacients atesos des de l’obertura del servei l’any 1998. 419 persones han fet algun tipus de tractament bucodental i s’han realizat 1.060 visites assolint un rècord d’activitat. Cal destacar que tot això segueix sent possibles gràcies a l’aliança amb Odontologia Solidària que han aportat 5 odontòlegs voluntaris i 2 protèsics voluntaris, fonamentals per a fer funcionar la consulta dental i als quals volem agrair la seva fidelitat i persevrança en aquest projecte d’atenció a persones amb exclusió social.

IMG_5157

Per donar continuïtat a les necessitats bàsiques d’higiene bucodental i als objectius del SOPS: sanejar la boca, fer els tractaments odontològics necessaris i possibilitat l’accés a les pròtesis dentals a un preu assequible per millorar la qualitat de vida de les persones ateses i poder, així, evitar infeccions, menjar adequadament i promoure l’autoestima, dimarts 15 de març la Fundació i l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barceloba van signar un conveni de col·laboració d’un any per un import de 10.000.

Per últim val la pena destacar la gran varietat de serveis derivadors que envien pacients a SOPS (hospitals, serveis socials municipals, entitats, etc) i que segueix creixent i també l’increment d’usuaris de fora de Badalona i la seva àrea d’influència més propera que converteix el SOPS en un servei supramunicipal i únic al territori.

IMG_5156