Actualitat

17/03/2016

Can Banús i el Convent recullen els medicaments aconseguits a través de les donacions a la campanya del Banc Farmacèutic

IMG_8398

Les dues cases d’acollida de l’entitat es beneficien d’aquesta iniciativa solidària i reben material mèdic d’ús habitual amb els residents

Alcohol, tirites, paracetamol, gases, suero fisiològic, i tot de material de farmàcia que els equips d’infermeria de Can Banús i el Convent dels Franciscans fan servir cada dia en la seva atenció als homes i dones que viuen a les nostres cases. Gràcies a la campanya de recollida de medicaments del Banc Farmacèutic s’ha pogut aconseguir molts de material que serà molt útil i servirà per evitar aquesta despesa ordinària.

IMG_8399

A Can Banús, les farmàcies Lapal de #Badalona, Roca CB, de Vilassar Mar i Sánchez de Vilassar Dalt són les que han contribuit fent la recollida. Per al Convent dels Franciscans, han recollit medicaments la Farmàcia Anna Rosa Camps Soler, de Riudellots de la Selva, La Farmàcia Jordi Gispert Espadalé, de Vullpellac, l’Elisabeth Baleri Bosch, de Cassà de la Selva, la Núria Bancells Juncà, de Torroella de Montgrí, la Farmàcia Fuentes Faig, de Santa Cristina d’Aro, la Farmàcia Pons Gascón de Palamí, la Farmàcia Joaquim Valls Arara, de Sant Feliu de Guíxols, la Farmàcia M. Victoria Utzet Civit, de Castell-Platja d’Aro i la Farmàcia Alexandre Juanola Ribera, de Girona.

Moltes gràcies a totes elles per la seva ajuda i complicitat!

IMG_20160310_093923