Actualitat

22/02/2016

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ens visita al pis d’inclusió Itaca

DSCF0261

Divendres de la setmana passada Gala Pin, la regidoria del Districte de Ciutat Vella de Barcelona, va visitar Itaca per conèixer l’equipament i obrir noves vies de col·laboració

Era la primera vegada que visitava un centre de la Fundació Acollida i Esperança i Gala Pin va passar una estona de la tarda de divendres dia 19 de febrer compartint el seu temps amb els residents i els professionals del pis d’inclusió Itaca. La regidora del districte de Ciutat Vella -on està Itaca des de 1990- va interessar-se pel perfil de persones que viuen al pis, per la interrelació d’aquest recurs amb altres entitats i recursos de l’administració presents al barri i per la feina socioeducativa que fem com a entitat.

DSCF0248

Després d’una primera part de la visita en forma de reunió amb la direcció de l’entitat i els educadors d’Itaca que va servir per donar-li a conèixer amb més concreció aquest pis, la regidora Gala Pin, de la mà d’un dels residents va recórrer els espais de la casa fins a arribar al menjador, el lloc de conversa i convivència i el lloc més valuós d’Itaca. Allà va compartir un cafè amb els residents i va poder escoltar de primera mà les trajectòries vitals de les persones que hi viuen a dia d’avui.

DSCF0252

DSCF0262