Actualitat

03/12/2015

Superant l’estigma i la pobresa. Concert solidari de Nadal de la Fundació amb la Coral Gospel Sentits

concertnadal

El proper dissabte, 12 de desembre de 2015, a les 20:30h, a la Parròquia de Santa Maria us esperem al concert solidari de Nadal

No hi podeu faltar! Tots vosaltres teniu una cita amb la Coral Gospel Sentits i el Concert Solidari 2015 a benefici de la Fundació Acollida i Esperança. De nou l’entitat organitza un esdeveniment musical per Nadal amb un triple objectiu: obrir-se a la ciutat de Badalona, donar a conèixer la feina de la Fundació i recaptar fons per l’entitat.

Gospel Sentits 02

D’aquesta manera, el proper dissabte 12 de desembre, a les 20:30h i a la Parròquia de Santa Maria, la Coral Gospel Sentits farà un concert que es titula ‘Superant l’estima i la pobresa’.

L’entrada del concert costa 10 euros que aniran íntegrament a finançar projectes de la fundació per acollir persones amb VIH/Sida i exclusió social i acompanyar-les en el seu procés de capacitació cap a una vida el més autònoma possible. Les entrades es poden comprar de manera anticipada a la casa d’acollida de Can Banús, en horari de matí i de tarda, i també a la Parròquia de Santa Maria, després de les misses, a la sagristia.

També hi ha prevista una fila zero per aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’entitat però no poden venir al concert. Les aportacions econòmiques es poden fer al número de compte 2100-3317-12-2200065609.

La organizació del concert compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Parròquia de Santa Maria i Badalona Idiomes.