Actualitat

29/12/2015

Rècord de vendes dels productes de l’Horta de Santa Clara a la Fira de Consum Responsable de Barcelona

Fira3

Creix en un 50% la venda de patés i confitures de la producció ecològica de la finca

Per tercer any consecutiu, Mansol Projectes -el Centre Especial de la Treball de la Fundació Acollida i Esperança– ha participat amb èxit a la Fira de Consum Responsable de Barcelona.

Fira9

Fira2

Enguany les vendes han crescut un 50% respecte de l’edició de l’any passat gràcies a l’interès pels productes elaborats com els patés i les confitures ecològiques de l’Horta de Santa Clara: patés de carxofa, de calçot, de pebrot o d’albergínia i confitures de ceba de Figueres amb albergínia, pebrot vermell o tomacó. A la Fira també es pot trobar tomàquet triturat natural, crema de carbassa i crema de porro.

Fira6

fira1

Fira4

La 1a Fira de Consum Responsable, d’Economia Social i Solidària ha estat oberta des del 19 de desembre i fins al 4 de gener. A la mostra hi participen entitats i empreses d’economia social i solidària a exposar, vendre i divulgar els seus productes i serveis per fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable i de proximitat. Hi participen 65 entitats -entre ells, la Fundació Acollida i Esperança i Mansol Projectes– i projectes que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’alimentació, roba, cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques, salut i cura i d’altres. Aquesta mostra recull el testimoni de la Fira de Nadal d’Economia Social que tenia lloc als Jardinets de Gràcia des del 2012.