Actualitat

16/12/2015

Mansol Projectes participa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona

responsable4

La paradeta dels productes ecològics de l’horta i de l’artesania de les llars residència i els pisos es podrà trobar enguany a la Plaça de Catalunya, al costat de la d’altres entitats socials

La 1a Fira de Consum Responsable, d’Economia Social i Solidària tindrà lloc a la plaça Catalunya del 19 de desembre al 4 de gener. La mostra convidarà a entitats i empreses d’economia social i solidària a exposar, vendre i divulgar els seus productes i serveis per fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable i de proximitat. Estarà ubicada al centre de la plaça i oberta en horari de 10 a 21 hores, excepte els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, que romandrà tancada. Hi participen 65 entitats -entre ells, la Fundació Acollida i Esperança i Mansol Projectes–  i projectes que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’alimentació, roba, cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques, salut i cura i d’altres. Aquesta mostra recull el testimoni de la Fira de Nadal d’Economia Social que tenia lloc als Jardinets de Gràcia des del 2012.

firaentitatsdes1318

firaentitatsdes1309

D’aquesta manera, per a la Fundació és el 3r any consecutiu que es participa a la Fira amb els productes de l’Horta de Santa Clara i l’artesania que es fa a les llars residència i als pisos. Les novetats és que s’ha incrementat l’oferta de productes elaborats amb cultius ecològics dels terrenys de l’horta i aquest 2015 es podran trobar a l’estand patés de carxofa, de calçot, de pebrot o d’albergínia i confitures de ceba de Figueres amb albergínia, pebrot vermell o tomacó, també hi trobareu tomàquet triturat natural, crema de carbassa i crema de porro. Es podran comprar en lots o cada elaborat de manera individual. I pel que fa a l’artesania, trobarem collarets i altres elements de bijuteria que elaboren al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà, Can Banús i Itaca. Tots els productes es vendran a uns preus molt assequibles.

firaentitatsdes1302

hortaweb

Veniu-nos a veure que us estarem esperant!