Actualitat

30/12/2015

La Fundació ja és present a Facebook i Twitter

 

TWfundacio

Des de fa unes setmanes, l’entitat ha obert perfils a les dues xarxes socials per crear i consolidar comunitat i per difondre en aquests canals la seva activitat

La presència online de la Fundació Acollida i Esperança creix mica en mica. Des de fa alguns dies l’entitat ja és present a Facebook i Twitter a través d’una pàgina i un perfil oberts amb la intenció d’explicar el pols de l’entitat. D’aquesta manera s’ha començat a utilitzar aquestes dues xarxes socials, d’una banda, per anar relatant el dia a dia de l’entitat: les notícies més recents, ja siguin pròpies o del tercer sector social, informes o estudis importants per l’activitat de la Fundació, fotografies i vídeos, per exemple, de participació a mitjans de comunicació. I de l’altra, per a anar construint una comunitat digital que faci d’altaveu a Internet de la nostra tasca i en reforci el coneixement.

La pàgina pública de la Fundació Acollida i Esperança a Facebook és: https://www.facebook.com/AcollidaiEsperanca

El perfil a Twitter de la fundació és: https://twitter.com/Fund_Acollida

FBfundacio

Ens seguim a les xarxes!

Fem créixer la comunitat online de la Fundació!