Actualitat

02/12/2015

Jordi Salvador, de Can Banús, participa al programa ‘Els Matins’ de TV3 el Dia Mundial de la Sida

Ahir dimarts dia 1 de desembre el Jordi Salvador, de Can Banús, va participar de la taula de debat que el programa de TV3 ‘Els Matins’ va fer per tractar la malaltia de la Sida en la celebració del Dia Mundial 2015 d’aquesta malaltia. La seva aportació és rellevant perquè ofereix la mirada i l’experiència vital del col·lectiu de persones que conviuen amb el virus des de fa molts anys i que es van contagiar a finals dels ’70 i principis dels ’80 pel consum de drogues. Va estar acompanyat a la taula pel doctor Pep Coll, investigador de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, l’Àngels i el Yaison, també portadors del virus de la sida.

Teniu accés també al vídeo en aquest enllaç.