Actualitat

23/11/2015

Revoltes amb la prevenció. Dia Mundial de la Sida 2015

 

1desembremitjana

La Fundació se suma a la campanya del Comitè 1r de Desembre pel Dia Mundial de la Sida 2015 i participarà de les activitats de sensibilització 

Un any més, el Comitè 1r de Desembre -Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya– commemora el Dia Mundial de la Sida. Sota el lema “Revoltes amb la prevenció” volem reivindicar la prevenció, transformar-la, donar-hi voltes, regirar-la, emmarcar-la en el paradigma de promoció de la salut en un context en què les desigualtats, la invisibilitat, les retallades o l’estigma i discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH ens ho dificulten. Tot això ho farem a través del treball comunitari i expert del C1D i les seves 24 entitats membre, desplegant estratègies com la lluita pels drets humans i, especialment, els drets sexuals i reproductius, el respecte a la diversitat, les accions centrades en la persona i el foment del seu apoderament.

Un any més, ens moVIHlitzem.

Per això, el dia 1 de desembre, als centres de la Fundació es crearan grans llaços vermells gegants, fets amb persones per simbolizar el treball conjunt per fer front a la malaltia en totes les seves vessants. Farem fotografies d’aquests llaços i els difondrem a les xarxes socials amb els hashtags #LlaçosPerlaSida i #DiaMundialSida.

CUGsk-lW4AAuTpp

Podeu consultar tota la programació i activitats, en aquest enllaç.