Actualitat

30/11/2015

Els equips professionals de la Fundació participen activament de la formació anual de l’entitat

image (5)

Aquest 2015 en Paco Cascón, professor de l’Escola de Pau de la UAB i expert en mediació i resolució de conflictes, ha fet treballar als equips en qüestions com l’escolta activa, les actituds davant del conflicte o l’anàlisi i les necessitats de les parts

Cada any, bona part dels treballadors de l’entitat dediquen un dia i mig de la seva jornada laboral a formar-se en temes d’interès per a la seva activitat dins de la fundació. Els passats dies 25 i 26 de novembre es van reunir a la Torre Ametller, a Cabrera de Mar, per seguir els tallers impartits per en Paco Cascón reconegut expert en educació per a la pau i resolució de conflictes. De fet, la formació d’aquest 2015 era una segona part de la que ja es va fer el mes de febrer d’enguany on es van analizar què són els conflictes, la seva inherència a la condició humana i les actituds i formes d’intervenció davant dels conflictes.

image (9)

Els temes de treball d’aquesta segona part han estat la provenció, la confiança, la comunicació, el consens, la cooperació així com la importància de l’anàlisi abans de la negociació.

image (7)

Des de l’entitat es valora molt aquest espai formatiu anual. D’una banda, perquè s’emmarca a dins de la millora contínua dels seus treballadors, tant per al seu enriquiment professional com personal; de l’altra com a intent de capacitar les persones que treballen a l’entitat amb eines per a fer front als reptes del dia a dia i, per últim, com un bon espai per generar equip i cohesió entre els diferents recursos i serveis.