Actualitat

19/11/2015

20 persones han trobat feina a través del Programa Làbora que gestiona Mansol Projectes

20151117_104449_Burst02

Es tracta de persones amb atur de llarga durada i dificultats per entrar al mercat laboral

La feina del Programa Làbora és exactament aquesta: facilitar que persones a les quals costa molt trobar feina en puguin trobar una i se les acompanyi durant tot el procés. Des de la posada en marxa del Programa Làbora, la Fundació Acollida i Esperança ha atès a més de 220 persones en risc d’exclusió social derivades per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona. La majoria d’aquestes persones no treballen des de fa temps o no han treballat mai, o si ho fan, són feines temporals o dins de l’economia submergida. Tenint en compte les dificultats de moltes d’aquestes persones per accedir al mercat laboral, la nostra actuació ha facilitat que 20 d’aquestes hagin aconseguit una feina.

Amb tots ells s’ha realitzat un acompanyament individualitzat i s’ha dissenyat un itinerari per l’ocupació, que ha inclòs formació bàsica o professionalitzadora i/o altres accions per la millora de la seva ocupabilitat.

El programa col·labora amb diferents empreses i entitats, oferint una borsa de candidatures on trobar aquelles persones que millor encaixin amb les seves necessitats de contractació laboral, un suport en la selecció del millor perfil i un acompanyament en l’adaptació de la persona al lloc de treball. Els principals sectors d’activitat són els següents: atenció a les persones, neteja, comerç, hostaleria i turisme, construcció i manteniment, logística i magatzem, transport, seguretat.