Actualitat

23/10/2015

Taller ‘Descobrint móns’ a Can Banús

DSC06909

La proposta convida un usuari a donar a conèixer la cultura, la gastronomia i els costums del seu país d’orígen

El taller es divideix en dues parts. Al matí, i amb l’usuari que li toqui aquell dia explicar el seu país, es fa una sessió d’una hora de durada sobre les costums i peculariats del seu país de naixement. Es passen unes quantes fotografíes, es posa música tradicional i tot plegat es fa de manera que el mateix usuari se’n senti protagonista.

DSC06908

Després, a l’hora de dinar i amb l’ajuda de l’Anabel i el Rubén, els cuiners de Can Banús, es fa un menjar típic del país que es treballa i s’intenta que la recepta la triï el mateix usuari protagonista i és aquest també el qui ajuda en l’elaboració del plat aportant idees o tècniques pròpies de la seva gastronomia.

DSC06906
El primer país que es va treballar va ser Angola i el taller va ser un èxit absolut. I el passat dimecres dia 21 d’octubre es va fer el Marroc i totes les persones de Can Banús van dinar un cus-cus amb xai deliciós.

El taller contribueix a que els usuaris es coneguin més entre ells i a apropar-los cultures diverses dels residents de la casa.