Actualitat

30/10/2015

Et necessitem. Vine a fer de voluntari amb nosaltres!

IMG_2517

La Fundació fa una crida per fer créixer els equips de voluntaris dels centres i reforçar aquesta figura clau dins l’entitat

La Fundació Acollida i Esperança busca voluntaris. Busquem gent com tu! Que vulgui participar en la vida de les cases, conèixer i acompanyar des de la proximitat als residents i col·laborar en generar un bon ambient. Entre professionals i voluntaris intentem crear un espai de relacions humanes que possibilitin una millora en la qualitat de vida dels acollits i els processos de recuperació de l’autoestima. Sou molt importants!

Per això et volem demanar que et facis voluntari de la Fundació i també que ens ajudis en la recerca de nous col·laboradors. Concretament ens calen voluntaris en els centres i horaris següents:

  • Si vols fer de voluntari a Can Banús:

Busquem persones que puguin fer de col·laboradors de nits (dilluns, dimarts o dimecres) per reforçar al professional i col·laborar en les dinàmiques pròpies del centre entre les 20.30 i les 23.00h. Si hi estàs interessat, posa’t en contacte amb Jordi Usurriaga (director de Can Banús) al 93 497 05 12 o per correu electrònic a canbanus@acollida.org

  • Si vols fer de voluntari al Convent:

Busquem col·laboradors per al cap de setmana. Si hi estàs interessat, posa’t en contacte amb Laura Martínez (directora del Convent dels Franciscans) al 972 64 01 39 o bé per correu electrònic a convent@acollida.org

  • Si vols fer de voluntari a Itaca:

Busquem persones que vulguin fer de reforç i ajudin a donar caliu i relació humana al pis d’inclusió. Ens en calen per potenciar l’actual grup de col·laboradors de nit i volem també aconseguir nous col·laboradors per als caps de setmana. Posa’t en contacte amb Anna Coca o Sergi Rovira (educadors d’Itaca) al 93 315 17 57 o bé per correu electrònic a itaca@acollida.org

Et proposem una entrevista on ens puguis conèixer directament, explicar-te amb detall el voluntariat, escoltar les teves propostes i aclarir-te els dubtes que tinguis.
Anima’t. T’esperem!!!