Actualitat

06/10/2015

Donar a conèixer el Convent dels Franciscans i els homes i dones que hi viuen

20151003_104844

Obrir el Convent a les persones de la Bisbal i que les persones que hi resideixen surtin i participin de les activitats del poble, els objectius de les dues darreres activitats que ha realitzat el centre d’acollida

Els dies 3 i 4 d’octubre els residents del Centre d’Acollida Convent dels Franciscans van participar en dues activitats de relació amb la comunitat. Dins del marc de les jornades “La Bisbal, ciutat viva. Passat i present de la diversitat cultural”, organitzades per l’Ajuntament de la Bisbal, el Centre d’Acollida Convent dels Franciscans va participar en la Mostra d’Entitats que es va dur a terme el dissabte 3 al matí a la Plaça del Castell. Va ser des del mateix Ajuntament que se’ns va convidar a participar-hi per tal de potenciar el coneixement mutu entre entitats i també per part de la població en general. Un grup de residents va muntar una parada amb els productes artesanals elaborats al taller ocupacional del centre, i l’Olga i l’Àlex van dur a terme un taller de braçalets adreçat a nens i joves de la ciutat.

20151003_114444

D’altra banda, el mateix dissabte a la tarda, coincidint amb la missa de celebració de Sant Francesc, patró del Convent dels Franciscans, els feligresos del Convent , com cada any, van voler compartir un pica-pica amb residents i treballadors del centre. En aquesta ocasió, s’aprofita també per exposar els treballs manuals del taller ocupacional per tal que les persones que cada dissabte celebren la missa setmanal a la nostra església puguin col·laborar d’aquesta manera amb el centre, establint contacte amb les persones que hi viuen i fent una petita aportació econòmica amb la compra d’algun producte del taller.

20151003_184823

20151003_173054

20151003_185159

Aquestes dues activitats són exemples d’accions que permeten al centre i a les persones que hi resideixen continuar donant-se a conèixer a la població de la Bisbal, així com establir vincles tant amb altres entitats com amb persones individuals.