Actualitat

26/09/2015

Itaca participa en la V Mostra d’entitats i equipaments del Gòtic

IMG_0599

El passat dijous, dia 17 de setembre, vam participar de la mostra d’entitats que organitzava el Districte de Ciutat Vella

Encomanant-se de l’ambient festiu que es respira durant aquesta setmana de celebracions de les Festes de Mercè, la gent d’Itaca vam muntar una parada on a més d’oferir una selecció dels articles que elaborem a la nostra llar: collarets, penjolls, anells, bosses de roba pintades a mà… teníem un clar objectiu: Donar-nos a conèixer. Explicar qui som, què fem i com ho intentem fer.

La parada va esdevenir el punt de trobada de col·laboradors que ens van venir a visitar, dels professionals que hi treballem i de les persones que hi viuen i que de forma entusiasta van afegir-se a aquesta voluntat d’explicar la nostra tasca.

La interrelació amb les altres entitats va representar un factor força interessant i a la vegada engrescador, en l’afany de crear una xarxa d’entitats i equipaments amb qui compartim espai social i amb la intenció que aquesta relació es tradueixi en sinèrgies que ens enriqueixin a tots.