Actualitat

22/09/2015

El Convent dels Franciscans celebra la Diada de l’11 de setembre amb una paradeta al carrer

20150911_112158

Relacionar-se amb els veïns de la Bisbal i donar-se a conèixer al poble són els objectius principals de l’activitat

La parada que les persones que viuen al Convent i els educadors del centre van posar per la Diada feia molt de goig. Els veïns i veines del municipi s’hi van acostar no només perquè les peces d’artesania fetes als tallers valien la pena sinó amb la voluntat de xerrar i conèixer qui viu i què hi fan al Convent dels Franciscans. Es van vendre polseres, tapissos, cistells de vímet, caixes de fusta i agulles de feltre. Però de fet, el que va tenir més èxit van ser les caixes de fusta decorades amb tovallons de paper. La parada va estar oberta durant tot el dia i es van fer dos torns per cobrir tot l’horari. Per al Juan Luis, el Josep Lluís, l’Olga i el Paco va ser una bona experiencia que ells mateixos defineixen d’aquesta manera: ‘Per a nosaltres és molt important sortir del Convent i relacionar-nos amb la gent del poble, que ens vegin i ens coneguin’.