Actualitat

15/09/2015

Dinar de germanor del Convent, Can Banús i Itaca

20150912_135152-2

La proposta de la trobada va sorgir dels residents durant les vacances d’estiu a la casa de colònies de la Cànova d’Olot

El Convent dels Franciscans va ser el lloc triat per a celebrar el dinar amb les persones que viuen a Can Banús, Itaca i el Convent. Dissabte 12 de setembre es va fer l’àpat de germanor als jardins del Convent. Tothom va col·laborar amb els preparatius, en anar a rebre els companys d’Itaca que van arribar en tren des de Barcelona i parar les taules a la zona de la barbacoa per fer el dinar.

20150912_135818

I després de l’àpat es van fer els cafès al claustre i es va finalitzar la jornada amb jocs i premis per a tots els participants. Alguns dels residents del Convent ho explicàven d’aquesta manera: ‘Ens vam sentir agraïts perquè es una manera de coneixen’s més entre nosaltres i de fer pinya ja que som com una gran família.’

20150912_155631

Després d’aquesta trobada tothom es va quedar amb les ganes de tornar a repetir l’experiència o bé de compartir més espais i activitats amb els residents de les altres cases de la Fundació.