Actualitat

19/09/2015

Article de Lucía Parreño, educadora de Can Banús: ‘El temps de vacances’

IMG_0447

El temps de vacances és un temps dedicat a realitzar activitats diferents a les habituals. És temps que podem aprofitar pel nostre enriquiment personal i també pel familiar: temps per conviure, per divertir-se junts, per practicar aficions , per compartir. Tot repercuteix en la pròpia família, la reforça.

La nostra setmana de vacances, tret diferencial de la nostra Fundació, ens ajuda a tots a fruir de la natura, a ser solidaris i empàtics a l’hora, a gaudir de les petites coses, a valorar el que tenim, el que som i el que podem fer.

 

20150815_191820

També ens ensenya a compartir, a conèixer-nos una mica més, a mirar-nos tots des d’una perspectiva més relaxada i tranquil·la, a descobrir-nos tant entre educadors com entre els nostres educands. A descobrir la comarca de La Garrotxa i el seu plàcid entorn.
Valoro molt positivament aquest espai, aquest temps que se’ns brinda a tots, educadors i usuaris, per què entenc que les relacions tendeixen a canviar sempre en mode positiu.

IMG_0426

 

És un gran esforç per part de tots, però un esforç que val la pena. Quan veus la gent participar de la gimcana i competint com si els hi anés la vida, quan agraeixen el menjar preparat, quan s’embadaleixen amb les sortides fetes aquell dia, quan donen el “Bon dia” amb un somriure d’orella a orella, quan preparen espectacles per a que tots en formen part, quan ballen sense descans i els hem d’enviar a dormir, quan l’esgotament passa factura, però estàs allà per que no et vols perdre res de res.

Val la pena per tot això però sobre tot per què reforcem els llaços i vincles de la nostra petita-gran família i això no te preu.
Fins l’any vinent!

Lucía Parreño, educadora Social de Can Banús